Docu: De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 gemist? | Gids.tv

Docu: De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 gemist?
De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17

NPO 2
woensdag 17 juli 21:10 uur

Uitzending van De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 gemist?

Documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Malaysia Airlines vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht wordt geschoten en neerstort. Bij de ramp komen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie 193 Nederlandse passagiers. Twee van hen komen uit Oud Ade. DorpIn de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen zien we hoe het vijf jaar na de ramp gaat met de nabestaanden en de dorpsbewoners. Truike en ErikHet jonge koppel Truike Heemskerk en Erik van der Poel komt uit Oud Ade, een klein oer-Hollands dorpje met een enorm samenhorigheidsgevoel. De ramp slaat er in als een bom en de schok en het verdriet zijn groot. Ook omdat Truike en Erik spilfiguren in het dorp waren en zich hadden verbonden aan meerdere verenigingen. Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan Bekijk deze video » Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17
Tip

Uitzending van De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 gemist? Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Malaysia Airlines vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht wordt geschoten en neerstort. Bij de ramp komen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie 193 Nederlandse passagiers. Twee van hen komen uit Oud Ade.

Dorp
In de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen zien we hoe het vijf jaar na de ramp gaat met de nabestaanden en de dorpsbewoners.

Truike en Erik
Het jonge koppel Truike Heemskerk en Erik van der Poel komt uit Oud Ade, een klein oer-Hollands dorpje met een enorm samenhorigheidsgevoel. De ramp slaat er in als een bom en de schok en het verdriet zijn groot. Ook omdat Truike en Erik spilfiguren in het dorp waren en zich hadden verbonden aan meerdere verenigingen.

Bekijk deze aflevering van De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 hier terug.

Tags: ramp, oorlog, documentaire, passagiers, bom, dorpsbewoners, malaysia airlines, airlines, malaysia, verdriet, exact, mh17, verenigingen, hollands, heemskerk, ade, koppel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.