De Oranjezomer: nu ook vroeg op tv gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer: nu ook vroeg op tv gemist?
Amusement

SBS 6
2021-06-11 20:00:00

Uitzending van De Oranjezomer: Het EK gemist?

De Oranjezomer: nu ook vroeg op tv Hélène Hendriks en het VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer. Kortom: op datgene wat Nederland deze zomer bezighoudt. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor. Hélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet, en het VI-trio bespreekt met wisselende gasten de ontwikkelingen van het EK. Na de finale verhuist 'De Oranjezomer' naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt in een dagelijkse show van een uur naast bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van De Oranjezomer: Het EK gemist?

Na de aftrap donderdagavond laat start deze vrijdag vlak voor de openingswedstrijd van het EK ook de vroege editie van De Oranjezomer met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De afleveringen zijn elke avond om 20:00 én 22:55 uur op SBS6.

Wedstrijd
Het bekende VI-trio is er tijdens het EK vlak voor en direct na de laatste wedstrijd van de dag op het EK. Daarna gaan ze door tijdens de Tour de France en Olympische Spelen met een dagelijkse uitzending om 21:30 uur.

Actualiteit
Genee, Derksen en Van der Gijp geven twee maanden lang hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en alls wat Nederland deze zomer bezighoudt.

Hélène
Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor. Hélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet.

Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer: Het EK hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer: Het EK video's


De Oranjezomer: Het EK TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier