De Oranjezomer: Het EK gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer: Het EK gemist?
Amusement

SBS 6
2021-06-28 22:55:00

Uitzending van De Oranjezomer: Het EK gemist?

De Oranjezomer: Het EK Hélène Hendriks en het VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer. Kortom: op datgene wat Nederland deze zomer bezighoudt. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor. Hélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet, en het VI-trio bespreekt met wisselende gasten de ontwikkelingen van het EK. Na de finale verhuist 'De Oranjezomer' naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt in een dagelijkse show van een uur naast bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Herhaling

Uitzending van De Oranjezomer: Het EK gemist?

Hélène Hendriks en het VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer. Kortom: op datgene wat Nederland deze zomer bezighoudt.
Wilfred, René en Johan bespreken in de uitzending de EK-wedstrijden van vandaag: de achtste finales Kroatië-Spanje en Frankrijk-Zwitserland. Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer: Het EK hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer: Het EK video's

De Oranjezomer: Het EK TV-Nieuws