Terug: De Rijdende Rechter gemist? | Gids.tv

Terug: De Rijdende Rechter gemist?
De rijdende rechter

NPO 1
2020-02-19 21:30:00

Uitzending van De rijdende rechter gemist?

De rijdende rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 21:30 uur op NPO 1 worden weer burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. ConflictIn de eerste aflevering krijgt meester John Reid een hoop eisen te horen. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt. WietluchtLansbergen heeft echter nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht. Daarnaast is het onmogelijk om met het stel afspraken te maken om reparaties uit te voeren. GlashelderKunnen ze niet beter ergens anders gaan wonen? De Rijdende Rechter komt tussenbeide en zorgt voor een glasheldere juridische oplossing. Klikbeet gemist? Mevrouw Pieterse klaagt superhelden aan in De Rijdende Rechter Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De rijdende rechter
Tip, Actueel

Uitzending van De rijdende rechter gemist? Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 21:30 uur op NPO 1 worden weer burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht.

Conflict
In de eerste aflevering krijgt meester John Reid een hoop eisen te horen. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt.

Wietlucht
Lansbergen heeft echter nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht. Daarnaast is het onmogelijk om met het stel afspraken te maken om reparaties uit te voeren.

Glashelder
Kunnen ze niet beter ergens anders gaan wonen? De Rijdende Rechter komt tussenbeide en zorgt voor een glasheldere juridische oplossing.

Bekijk deze aflevering van De rijdende rechter hier terug.


De rijdende rechter video's


De rijdende rechter TV-Nieuws