De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? | Gids.tv

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?
De Roelvinkjes passen op de winkel

SBS 6
2019-06-18 20:30:00

Uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

De Roelvinkjes passen op de winkel Realityshow waarin de Roelvinkjes letterlijk op iemands winkel of bedrijf passen. Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 . De laatste winkel waar De Roelvinkjes op moeten passen is een spannende namelijk de Casa Rosso op de Amsterdamse Wallen. Hier komt de familie erachter wat hard werken is in Amsterdam. Naast het runnen van een erotisch theater moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en zorgen ook nog voor een spetterende verrassing!
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel

Uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Realityshow waarin de Roelvinkjes letterlijk op iemands winkel of bedrijf passen. Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 .

De laatste winkel waar De Roelvinkjes op moeten passen is een spannende namelijk de Casa Rosso op de Amsterdamse Wallen. Hier komt de familie erachter wat hard werken is in Amsterdam. Naast het runnen van een erotisch theater moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en zorgen ook nog voor een spetterende verrassing! Bekijk deze aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel hier terug.


De Roelvinkjes passen op de winkel video's


De Roelvinkjes passen op de winkel TV-Nieuws