Slot: De smaak van Joël gemist? | Gids.tv

Slot: De smaak van Joël gemist?
De smaak van Joël

NPO 2
vrijdag 16 augustus 21:15 uur

Uitzending van De smaak van Joël gemist?

De smaak van Joël Culinair magazine over de wereld van de kookprocessen. Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Stollen. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om snoep en chocola te maken. Kan het dan ook hartig? Ook gaat Joël langs bij The Fat Duck in Engeland, waar ze stollen hebben verheven tot een kunst met drie Michelin-sterren.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De smaak van Joël
Tip

Uitzending van De smaak van Joël gemist? In de laatste aflevering van De smaak van Joël, het programma over de wereld van de kookprocessen, gaat het over stollen.

Chocola
Vloeibaar voedsel komt tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om snoep en chocola te maken. Kan het dan ook hartig?

Kunst
Ook gaat Joël langs bij The Fat Duck in Engeland, waar ze stollen hebben verheven tot een kunst met drie Michelin-sterren.

Bekijk deze aflevering van De smaak van Joël hier terug.

Tags: kunst, engeland, voedsel, snoep, michelin-sterren, michelin, sterren, raat, chocola, culinair, slot, magazine, aflevering 6, laatste aflevering, seizoen

De smaak van Joël NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.