Nieuw: De Smerige Quiz gemist? | Gids.tv

Nieuw: De Smerige Quiz gemist?
De Smerige Quiz

NPO 3
2020-02-01 19:25:00

Uitzending van De Smerige Quiz gemist?

De Smerige Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hilarische spelshow over het menselijk lichaam. - Aflevering 1 van 12
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De Smerige Quiz
Tip

Uitzending van De Smerige Quiz gemist? In De Smerige Quiz, een hilarische spelshow voor het hele gezin over het menselijk lichaam, staat vrolijke verwondering over het lichaam centraal. Elke zaterdag om 19:25 uur bij NPO Zapp op NPO 3.

Vragen en spellen
Twee teams van twee kinderen beantwoorden in dit programma vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.

Finale
Presentatoren Rachel Rosier en dr. Elbert Smelt ondervragen de kinderen en vertellen ze welke opdrachten ze moeten doen. In de finale gaat het om serieuze kennis: wie beantwoordt het snelst de open vragen? Elk goed antwoord staat voor een orgaan. Wie speelt als eerst het lichaam vol?

Zweetbonus
En dan is er ook is er nog de zweetbonus: deze wordt verdiend door de volwassene die elk team heeft meegenomen. Die werkt zich letterlijk in het zweet, want degene met het meeste zweet heeft de bonus binnen.

Bekijk deze aflevering van De Smerige Quiz hier terug.