De Verandering gemist? | Gids.tv

De Verandering gemist?
De Verandering

NPO 2
2019-10-13 07:15:00

Uitzending van De Verandering gemist?

De Verandering Documentairereeks over mensen die een heel bijzondere verandering hebben meegemaakt, waarin het geloof een heel belangrijke rol speelt. - Aflevering 14 van 15 - Wendy Hamar. Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat ze bedreigd werd. Vanaf dat moment heeft Wendy veel nachtmerries en angsten over vermoord worden. Langzaam maar zeker schakelt ze haar gevoelens uit.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van De Verandering gemist? Documentairereeks over mensen die een heel bijzondere verandering hebben meegemaakt, waarin het geloof een heel belangrijke rol speelt. - Aflevering 14 van 15 - Wendy Hamar.

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat ze bedreigd werd. Vanaf dat moment heeft Wendy veel nachtmerries en angsten over vermoord worden. Langzaam maar zeker schakelt ze haar gevoelens uit. Bekijk deze aflevering van De Verandering hier terug.


De Verandering TV-Nieuws