De Vooravond: Lale Gül, Huib Cluistra en meer gemist? | Gids.tv

De Vooravond: Lale Gül, Huib Cluistra en meer gemist?
Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-03-01 19:00:00

Uitzending van De Vooravond gemist?

De Vooravond: Lale Gül, Huib Cluistra en meer Onderwerpen van deze uitzending Gisteren troffen de lijsttrekkers elkaar in het RTL Verkiezingsdebat. Daarin mochten ook gewone kiezers vragen stellen aan de politici, waaronder ondernemers Sandra en Pieter Mooij en Nadia Zerouali. Zij schuiven aan voor een nabeschouwing. In haar autobiografische debuutroman ‘Ik ga leven’ beschrijft Lale Gül haar islamitische opvoeding. Twee weken na publicatie heeft ze haar pen voorgoed neergelegd, uit angst om verstoten te worden. Ze neemt plaats aan tafel met haar uitgever Mai Spijkers. Acteur Huib Cluistra besloot om dit coronajaar van baan te veranderen: hij werd patissier. We bespreken het in ‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat nu een keer wel door'. In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Aan tafel: regisseur Miriam Guttmann, twee kinderen en een moeder.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van De Vooravond gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Gisteren troffen de lijsttrekkers elkaar in het RTL Verkiezingsdebat. Daarin mochten ook gewone kiezers vragen stellen aan de politici, waaronder ondernemers Sandra en Pieter Mooij en Nadia Zerouali. Zij schuiven aan voor een nabeschouwing.

  • In haar autobiografische debuutroman ‘Ik ga leven’ beschrijft Lale Gül haar islamitische opvoeding. Twee weken na publicatie heeft ze haar pen voorgoed neergelegd, uit angst om verstoten te worden. Ze neemt plaats aan tafel met haar uitgever Mai Spijkers.

  • Acteur Huib Cluistra besloot om dit coronajaar van baan te veranderen: hij werd patissier. We bespreken het in ‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat nu een keer wel door'.

  • In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Aan tafel: regisseur Miriam Guttmann, twee kinderen en een moeder.

Bekijk deze aflevering van De Vooravond hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

De Vooravond video's


De Vooravond TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier