De Vooravond: Jacob, Tina, Sinan Can en meer gemist? | Gids.tv

De Vooravond: Jacob, Tina, Sinan Can en meer gemist?
Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-04-14 19:00:00

Uitzending van De Vooravond gemist?

De Vooravond Seizoen 2 - Aflevering 41 van 73 - BNNVARA Jacob en Tina krijgen een verblijfsvergunning! De twee vluchtten in 2015 vanuit Syrië naar Nederland, maar omdat moeder Tina een Armeens paspoort heeft oordeelde de IND dat ze terug naar Armenië moesten. Aan tafel: Jacob, Tina, Sinan Can, Wil Eikelboom en Don Ceder. * Vanaf zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma Brommer op Zee, waarin ze schrijvers en dichters interviewen. * Het is Kindermuziekweek. Samen met Remy van Kesteren, Izaline Calister en Floris Kortie praten we over het belang van muziekonderwijs. Een klein clubje van het Leerorkest staat met Remy van Kesteren en Izaline Calister op ons podium.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van De Vooravond gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Jacob en Tina krijgen een verblijfsvergunning! De twee vluchtten in 2015 vanuit Syrië naar Nederland, maar omdat moeder Tina een Armeens paspoort heeft, oordeelde de IND dat ze terug naar Armenië moesten. Nadat een petitie, opgestart door hun omgeving en opgepikt door de media, meer dan 167.000 keer werd ondertekend, hoorde de twee gisteren dat ze toch mogen blijven in Nederland. Maar hoe is het nu precies gegaan met de verblijfsvergunning? En hoe zit het met het soortgelijke uitzettingsgevallen? Aan tafel: Jacob, Tina, documentairemaker Sinan Can, advocaat Wil Eikelboom en ChristenUnie-Kamerlid Don Ceder.
  • Vanaf aanstaande zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma ‘Brommer op Zee’, waarin ze schrijvers en dichters interviewen over hun werk. De twee presentatoren schuiven vanavond bij ons aan.
  • Deze week is het de Kindermuziekweek. Orkesten, grote zalen, musici en scholen werken in heel Nederland samen met als doel: zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met livemuziek. Samen met harpist Remy van Kesteren, zangeres Izaline Calister en presentator Floris Kortie praten we over het belang van muziekonderwijs. En livemuziek zelf mag natuurlijk niet ontbreken! Een klein clubje van het Leerorkest staan samen met Remy van Kesteren en Izaline Calister op ons podium.
Bekijk deze aflevering van De Vooravond hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

De Vooravond video's


De Vooravond TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier