De Vooravond: Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en meer gemist? | Gids.tv

De Vooravond: Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en meer gemist?
Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-05-07 19:00:00

Uitzending van De Vooravond gemist?

De Vooravond: Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en meer Onderwerpen van deze uitzending Kansenongelijkheid zal een dominant thema zijn in de komende kabinetsperiode. Maar voordat dit kabinet er is moet er eerst geformeerd worden. Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en Sander Heijne voorzien de formateur van advies. Het is bijna zover: over elf dagen barst in Rotterdam het Eurovisie Songfestival los. We nemen een voorproefje met de twee commentatoren: Cornald Maas en Sander Lantinga. Douwe Bob opent de deuren van zijn Friday Night Club en speelt nummers die bepalend zijn geweest in zijn muzikale leven.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van De Vooravond gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Kansenongelijkheid zal een dominant thema zijn in de komende kabinetsperiode. Maar voordat dit kabinet er is moet er eerst geformeerd worden. Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en Sander Heijne voorzien de formateur van advies.
  • Het is bijna zover: over elf dagen barst in Rotterdam het Eurovisie Songfestival los. We nemen een voorproefje met de twee commentatoren: Cornald Maas en Sander Lantinga.
  • Douwe Bob opent de deuren van zijn Friday Night Club en speelt nummers die bepalend zijn geweest in zijn muzikale leven.
Bekijk deze aflevering van De Vooravond hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

De Vooravond video's


De Vooravond TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier