De Vooravond: Alexander Pechtold, Ronit Palache en meer gemist? | Gids.tv

De Vooravond: Alexander Pechtold, Ronit Palache en meer gemist?
Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-05-12 19:00:00

Uitzending van De Vooravond gemist?

De Vooravond Seizoen 2 - Aflevering 59 van 73 - BNNVARA Het geweld tussen Israël en de Palestijnen laait opnieuw op. De familie van journalist Ronit Palache woont in Israël, zij maakt zich zorgen. * Na acht moeizame formatieweken maakte het kabinet vandaag de balans op. We praten met oud D66-leider Alexander Pechtold, chef politiek van NRC Handelsblad Guus Valk en politicoloog Dieuwertje Kuijpers. * Voor haar vijftigste verjaardag geeft koningin Máxima een groot tv-interview aan Matthijs van Nieuwkerk. Rick Nieman en Brecht van Hulten vertellen erover. * Voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff vertelt over zijn comeback en staat op ons podium met muziek van zijn eerste solo-album Luck of Birth.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van De Vooravond gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Het geweld tussen Israël en de Palestijnen laait opnieuw op en gisteravond escaleerde de situatie met grote lucht- en raketaanvallen over en weer. De familie van journalist Ronit Palache woont in Israël, zij maakt zich enorme zorgen.
  • Na acht moeizame formatieweken maakte het kabinet vandaag de balans op met een Kamerdebat. Hoe verloopt de formatie verder en waar zitten de knelpunten? We bespreken het laatste nieuws met oud D66-leider Alexander Pechtold, chef politiek van NRC Handelsblad Guus Valk en politicoloog Dieuwertje Kuijpers.
  • Voor haar vijftigste verjaardag geeft koningin Máxima een groot tv-interview aan Matthijs van Nieuwkerk. Maar hoe interview je eigenlijk een koningin? Rick Nieman en Brecht van Hulten weten het uit ervaring en vertellen erover aan tafel.
  • Na een stilte van zo’n zes jaar is voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff terug van weg geweest! Hij vertelt vanavond over zijn comeback en staat op ons podium met nieuwe muziek van zijn eerste solo-album ‘Luck of Birth’.
Bekijk deze aflevering van De Vooravond hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

De Vooravond video's


De Vooravond TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier