DWDD: o.a. Cornald Maas, Emma Wortelboer en Kim Putters gemist? | Gids.tv

DWDD: o.a. Cornald Maas, Emma Wortelboer en Kim Putters gemist?
De Wereld Draait Door

NPO 1
2019-09-10 19:00:00

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist?

DWDD: o.a. Cornald Maas, Emma Wortelboer en Kim Putters Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Seizoen 19 - Aflevering 7 van 75 . Gasten: Fleur Pierets, Cornald Maas, Emma Wortelboer, Kim Putters, Lucien Spee en Rick Brink, Nicole Bus en tafeldame Antoinnette Scheulderman.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door
Actueel

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Op weg naar het Songfestival in Rotterdam

De eerste voorbereidingen voor het Songfestival 2020 in Rotterdam zijn begonnen. Een groep van honderd bekende en onbekende Nederlanders heeft meegedacht over de invulling van het Songfestival: de ‘Magic 100’. Vier van hen zitten aan tafel: Emma Wortelboer, Kim Putters, Lucien Spee en Rick Brink. En een gesprek over het Songfestival is natuurlijk niet compleet zonder Cornald Maas.

Boek 'Julian': Fleur Pierets

Fleur Pierets is kunstenaar en journalist. Samen met haar vrouw, Julian P. Boom, vormde ze het kunstenaarsduo JF. Pierets. Ze namen zichzelf als uitgangspunt, zoals in hun 'Project 22'. Idee was om in alle landen ter wereld te trouwen waar dat als homostel was toegestaan, toen 22 landen totaal. Ze begonnen hun trouwtournee in New York en werden overladen met positieve reacties, van onder meer Jeff Koons en Marina Abramovic, en heel veel media-aandacht. Maar na vier huwelijken sloeg het noodlot toe: eind 2017 werd Julian gediagnosticeerd met agressieve hersentumoren, met uitzaaiingen in haar hele lichaam. Zes weken later overleed ze. Fleur bleef alleen achter en tekende haar verhaal op in het boek 'Julian'.

Muziek: Nicole Bus

Nicole Bus begon in het koor van de kerk van haar ouders, deed in 2013 mee aan The Voice en bracht een Nederlandstalige EP uit. Maar in 2018 werd ze getekend bij het Amerikaanse ‘Roc Nation’, het platenlabel van niemand minder dan Jay Z, waar grootheden als Rihanna, Mariah Carey en Shakira ook hun muziek uitbrengen. Haar debuutsingle ‘You’ werd nummer 1 in de Billboard R&B Charts. Ze woont nu in LA, maar is even in ons land en staat op het DWDD-podium!

Tafeldame: Antoinnette Scheulderman

Vanavond is Antoinnette Scheulderman de sidekick van Matthijs. Bekijk deze aflevering van De Wereld Draait Door hier terug.


De Wereld Draait Door video's


De Wereld Draait Door TV-Nieuws