DWDD: o.a. Mart Smeets gemist? | Gids.tv

DWDD: o.a. Mart Smeets gemist?
De Wereld Draait Door

NPO 1
2019-11-07 19:00:00

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist?

DWDD: o.a. Mart Smeets
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Boek 'Het Spel' van Mart Smeets

Een nieuwe roman van Mart Smeets! ‘Het Spel’, zijn vijfde alweer, verhaalt over topbasketballer Frank Jager, die onder grote druk moet presteren en in zijn leven on the road aan veel verleidingen blootstaat. Een unieke roman over klassieke muziek, topsport en de liefde!

1 uit 10: de beste talentenshow

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat we de jaren ’10 achter ons laten. Wij vroegen ons af: Hoe zullen wij ons het afgelopen decennium herinneren? Uit die vraag ontstond de rubriek 10 uit 10, met de meest bepalende muzieknummers van de afgelopen 10 jaar. Maar we hebben ook de spin-off "1 uit 10", waarin we de vraag stellen: wie is de beste? In deze editie gaan we het hebben over de beste talentenshow van de laatste tien jaar. Nationaal en internationaal. Angela Groothuizen en Gordon, doorgewinterde juryleden van de grootste talentenjachten van Nederland, zitten aan tafel.

Prijs voor kankeronderzoek Sjaak Neefjes

Sjaak Neefjes (1959) is hoogleraar Chemische Immunologie en hoofd van de afdeling Cel en Chemische Biologie in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Daarnaast is hij lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Hij doet baanbrekend kankeronderzoek en is niet bang om tegen de stroom in te gaan. Zo zette hij een erfenis in om een vergeten kankermedicijn opnieuw succesvol in te zetten. Morgen wordt hij onderscheiden met de de Josephine Nefkens-prijs!

20 jaar 'Urban Soltitude' Anouk

Het is deze week twintig jaar geleden dat het legendarische album ‘Urban Solitude’ van Anouk uitkwam. Met grote hits als 'R U kiddin' me' en 'Michel' is het album een klassieker in de Nederlandse rock. Wij vroegen drie frontvrouwen, die momenteel meedoen aan de Popronde, om hun visie op het album te geven door een nummer te kiezen en te vertalen naar het hier en nu: Eva van Manen, WIES en YSA.

De tafeldame is Antoinnette Scheulderman! Bekijk deze aflevering van De Wereld Draait Door hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door video's


De Wereld Draait Door TV-Nieuws