DWDD: Ramsey Nasr, Fidan Ekiz en meer gemist? | Gids.tv

DWDD: Ramsey Nasr, Fidan Ekiz en meer gemist?
De Wereld Draait Door

NPO 1
2020-01-14 19:00:00

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist?

DWDD: Ramsey Nasr, Fidan Ekiz en meer Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Seizoen 15 - Aflevering 82 . Te gast: Nanoah, Esmee Kok en Chris, Ramsey Nasr en ijsmeesters Henk Kroes, Auke Hylkema, Jan Oostenbrug en Johan Tigchelaar. Muziek: Altin Gün. Fidan Ekiz is tafeldame.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Onderwerpen van deze uitzending

  • Ramsey Nasr is dichter, schrijver, essayist, acteur, regisseur, librettist en vertaler. En daar kan nog een passie aan worden toegevoegd: verzamelaar. Zijn droom: wonen in z’n eigen museum. De collectie was al te zien op Instagram, maar is nu zo omvangrijk dat er een heuse expositie in Museum Gouda georganiseerd wordt!

  • De wereldberoemde visagiste NikkieTutorials liet gisteren weten transgender te zijn, ze is geboren als jongen. Ze kreeg vele positieve reacties. Aan tafel Nanoah, Esmee Kok en Chris, alledrie transgender.

  • Het is intussen een traditie: in januari hebben we het bij het eerste vleugje vorst over de Elfstedentocht aan de DWDD-tafel. De kou is nu ver te zoeken, maar morgen viert Friesland de 111e verjaardag van de Koninklijke Vereniging de Friesche Elf Steden met de Dag van de Elfstedentocht. De laatste tocht der tochten werd alweer in 1997 verreden en in het huidige bestuur zit niemand meer die hem ooit organiseerde. Dreigt de kennis verloren te gaan? We vragen het vier ijsmeesters: Henk Kroes, Auke Hylkema, Jan Oostenbrug en Johan Tigchelaar.

  • Het gaat goed met de Amsterdamse band Altin Gün. Hun mix van Turkse folk, psychedelica, funk en rock was als goed voor een voor een Grammy-nominatie in de categorie 'Best World Music'. Deze zomer zijn ze te zien op het enorme Coachella-festival in de VS, deze week staan ze ook op Eurosonic Noorderslag, maar vanavond eerst op ons podium met ‘Kolbasti’.

  • Fidan Ekiz is vanavond onze tafeldame.

Bekijk deze aflevering van De Wereld Draait Door hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door video's


De Wereld Draait Door TV-Nieuws