DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis gemist? | Gids.tv

DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis gemist?
De Wereld Draait Door

NPO 1
2020-02-04 19:05:00
Actueel

Uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Onder de vlag van DWDD Heimwee presenteren we voor de zevende keer de terugkeer van het legendarische boekenprogramma 'Hier is... Adriaan van Dis..' Op vier februari maakt DWDD plaats voor Adriaan van Dis. Hij maakte maandag bij Matthijs bekend wie zijn gast is: niemand minder dan Yuval Noah Harari neemt plaats aan zijn tafel.

Harari is historicus en internationale bestsellerauteur. Hij wordt gezien als een van de grootste denkers van onze tijd. Hij verkocht wereldwijd 20 miljoen boeken, waarvan meer dan een half miljoen in Nederland. Zijn boeken Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw stonden maandenlang onafgebroken in de bestsellerlijsten. Internationale kopstukken als Angela Merkel, Emmanuel Macron en Mark Zuckerberg gingen met hem in gesprek en onlangs ontmoette onze eigen premier Rutte Harari tijdens het World Economic Forum in Davos.

Van Dis spreekt de schrijver een uur lang in het oude 'Hier is…' decor, net als voorgaande jaren, toen o.a. Stephen Fry, Maarten Biesheuvel, Simon Schama, Howard Jacobsen en Hilary Mantel te gast waren. Waar toen nog meerdere schrijvers geïnterviewd werden, is Harari nu de enige gast. Bekijk deze aflevering van De Wereld Draait Door hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door video's

De Wereld Draait Door TV-Nieuws