Denkend aan Holland: De Linge gemist? | Gids.tv

Denkend aan Holland: De Linge gemist?
Denkend aan Holland

NPO 1
2019-08-12 22:20:00

Uitzending van Denkend aan Holland gemist?

Denkend aan Holland: De Linge Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - De Linge - MAX Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen. Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Denkend aan Holland gemist? In de tweede aflevering van Denkend aan Holland neemt Janny van der Heijden André van Duin mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem.

Authentieke dorpjes
André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen.

Nederlandse toren van Pisa
Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen.

Bekijk deze aflevering van Denkend aan Holland hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Denkend aan Holland video's


Denkend aan Holland TV-Nieuws