Denkend aan Holland: De Linge gemist? | Gids.tv

Denkend aan Holland: De Linge gemist?
Denkend aan Holland

NPO 1
maandag 12 augustus 22:20 uur

Uitzending van Denkend aan Holland gemist?

Denkend aan Holland Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - De Linge. Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen. Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren, waar de voorouders van onze koning vandaan komen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Denkend aan Holland
Tip

Uitzending van Denkend aan Holland gemist? In de tweede aflevering van Denkend aan Holland neemt Janny van der Heijden André van Duin mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem.

Authentieke dorpjes
André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen.

Nederlandse toren van Pisa
Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen.

Bekijk deze aflevering van Denkend aan Holland hier terug.

Tags: nederland, koning, buren, documentaire, rivier, bewoners, glas, glasfabriek, holland, toren, gorinchem, landschap, geldermalsen, water, janny van der heijden, varen, voorouders, aflevering 2, seizoen

Denkend aan Holland NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.