Denkend aan Holland: De Linge gemist? | Gids.tv

Denkend aan Holland: De Linge gemist?
Denkend aan Holland

NPO 1
maandag 12 augustus 22:20 uur

Uitzending van Denkend aan Holland gemist?

Denkend aan Holland In de tweede aflevering van Denkend aan Holland neemt Janny van der Heijden André van Duin mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. Authentieke dorpjesAndré staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen. Nederlandse toren van PisaZe worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen. Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Bekijk deze video » André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Denkend aan Holland
Tip

Uitzending van Denkend aan Holland gemist? In de tweede aflevering van Denkend aan Holland neemt Janny van der Heijden André van Duin mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem.

Authentieke dorpjes
André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen.

Nederlandse toren van Pisa
Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen.

Bekijk deze aflevering van Denkend aan Holland hier terug.

Tags: nederland, koning, buren, documentaire, rivier, bewoners, glas, glasfabriek, holland, toren, gorinchem, landschap, geldermalsen, water, janny van der heijden, varen, voorouders, aflevering 2, seizoen

Denkend aan Holland NIEUWS & VIDEOS