Denkend aan Holland gemist? | Gids.tv

Denkend aan Holland gemist?
Denkend aan Holland

NPO 1
2019-08-19 22:20:00

Uitzending van Denkend aan Holland gemist?

Denkend aan Holland Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Van Nieuw naar Oud. André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp Spakenburg naar het oude Amersfoort. Er wordt vis gegeten, maar ook gevangen. Steeds weer verwonderen ze zich over het rijke natuurschoon en de bijzondere voorbijgangers met onbekende verhalen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van Denkend aan Holland gemist? Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Van Nieuw naar Oud.

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp Spakenburg naar het oude Amersfoort. Er wordt vis gegeten, maar ook gevangen. Steeds weer verwonderen ze zich over het rijke natuurschoon en de bijzondere voorbijgangers met onbekende verhalen. Bekijk deze aflevering van Denkend aan Holland hier terug.


Denkend aan Holland video's


Denkend aan Holland TV-Nieuws