Nieuw: Dirty Vegan gemist? | Gids.tv

Nieuw: Dirty Vegan gemist?
Dirty Vegan

NPO 3
donderdag 15 augustus 22:30 uur

Uitzending van Dirty Vegan gemist?

Dirty Vegan In het programma Dirty Vegan laat Mathew Pritchard in vier aflevringen zien dat een veganistisch dieet je fitter, sterker en gezonder kan maken en daarnaast ook lekker kan zijn. VeganistDe Dirty Sanchez-waaghals is nu ultrasporter en chef-kok en bovendien overtuigd veganist. De afleveringen van Dirty Vegan zijn de komende weken rond 22:35 uur te zien op NPO 3. RugbyteamIn de eerste aflevering moet Mathew een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen hakken. Maar kan dat wel met konijnenvoer? Vegan Roxeanne Hazes valt kilo's af Bekijk deze video » Geert Wilders bijna 15 kilo afgevallen: 'Was hard nodig' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Dirty Vegan
Tip

Uitzending van Dirty Vegan gemist? In het programma Dirty Vegan laat Mathew Pritchard in vier aflevringen zien dat een veganistisch dieet je fitter, sterker en gezonder kan maken en daarnaast ook lekker kan zijn.

Veganist
De Dirty Sanchez-waaghals is nu ultrasporter en chef-kok en bovendien overtuigd veganist. De afleveringen van Dirty Vegan zijn de komende weken rond 22:35 uur te zien op NPO 3.

Rugbyteam
In de eerste aflevering moet Mathew een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen hakken. Maar kan dat wel met konijnenvoer?


Bekijk deze aflevering van Dirty Vegan hier terug.

Tags: rugby, documentaire, dieet, npo, chef-kok, eerste aflevering, waaghals, hakken, rugbyteam, veganist, sanchez, chef, bath, npo 3, aflevering 1, kok

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.