Terug: DNA Onbekend gemist? | Gids.tv

Terug: DNA Onbekend gemist?
DNA onbekend

NPO 1
2020-01-30 20:40:00

Uitzending van DNA onbekend gemist?

DNA onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van DNA Onbekend begint op een nieuw uitzendtijdstip, donderdag 20:30 uur, met Dionne Stax als nieuwe presentator. Prangende vragenZe gaat op pad met mensen die voor eens en voor altijd het antwoord willen weten op prangende vragen als 'is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader?' en 'zijn mijn broers wel echt mijn familie?'. VerdrietGrote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van deze mensen, want leven in het ongewisse veroorzaakt veel verdriet. Dionne Stax brengt in DNA Onbekend de uitslag van de test die een eind kan maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen. OnvruchtbaarIn de eerste aflevering spreekt Dionne met Lynda. Zij wil niets liever dan weten of Henk, de man die zij als vader ziet, ook ├ęcht haar vader is. Hij werd jong onvruchtbaar verklaard, maar kreeg toch twee kinderen. Bovendien bleek Lynda's moeder overspelig. Zij is inmiddels overleden. Alleen een DNA-test kan uitsluitsel bieden. Eerste beelden Dionne Stax bij AVROTROS voor DNA Onbekend Bekijk deze video » Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van DNA onbekend
Tip

Uitzending van DNA onbekend gemist? Het nieuwe seizoen van DNA Onbekend begint op een nieuw uitzendtijdstip, donderdag 20:30 uur, met Dionne Stax als nieuwe presentator.

Prangende vragen
Ze gaat op pad met mensen die voor eens en voor altijd het antwoord willen weten op prangende vragen als 'is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader?' en 'zijn mijn broers wel echt mijn familie?'.

Verdriet
Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van deze mensen, want leven in het ongewisse veroorzaakt veel verdriet. Dionne Stax brengt in DNA Onbekend de uitslag van de test die een eind kan maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

Onvruchtbaar
In de eerste aflevering spreekt Dionne met Lynda. Zij wil niets liever dan weten of Henk, de man die zij als vader ziet, ook ├ęcht haar vader is. Hij werd jong onvruchtbaar verklaard, maar kreeg toch twee kinderen. Bovendien bleek Lynda's moeder overspelig. Zij is inmiddels overleden. Alleen een DNA-test kan uitsluitsel bieden.

Bekijk deze aflevering van DNA onbekend hier terug.


DNA onbekend video's


DNA onbekend TV-Nieuws