Door andere ogen gemist? | Gids.tv

Door andere ogen gemist?
Door andere ogen

NPO 2
2019-10-14 20:25:00

Uitzending van Door andere ogen gemist?

Door andere ogen Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van bijzondere personen. - Aflevering 15 van 19 - Maarten Spanjer. Portret van acteur en schrijver Maarten Spanjer. Mensen in zijn omgeving beschrijven hem als een natuurtalent, dat vooral in de jaren van het programma 'Taxi' glorieerde. Door zijn dwarse, eigenzinnige karakter verspeelde dit ook krediet in de wereld van film, theater en televisie. We kijken door de ogen van vriendin Monique Waterham, boezemvriend Rijk de Gooyer jr., Saskya Jol, René van der Gijp en Annegreet van Bergen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van Door andere ogen gemist? Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van bijzondere personen. - Aflevering 15 van 19 - Maarten Spanjer.

Portret van acteur en schrijver Maarten Spanjer. Mensen in zijn omgeving beschrijven hem als een natuurtalent, dat vooral in de jaren van het programma 'Taxi' glorieerde. Door zijn dwarse, eigenzinnige karakter verspeelde dit ook krediet in de wereld van film, theater en televisie. We kijken door de ogen van vriendin Monique Waterham, boezemvriend Rijk de Gooyer jr., Saskya Jol, René van der Gijp en Annegreet van Bergen. Bekijk deze aflevering van Door andere ogen hier terug.


Door andere ogen video's


Door andere ogen TV-Nieuws