Dossier Van Den Heuvel gemist? | Gids.tv

Dossier Van Den Heuvel gemist?
Dossier Van Den Heuvel

RTL 4
dinsdag 10 september 21:29 uur

Uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist?

Dossier Van Den Heuvel Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Seizoen 2 - Aflevering 2 - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname. Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Dossier Van Den Heuvel

Uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Seizoen 2 - Aflevering 2 - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname.

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen. Bekijk deze aflevering van Dossier Van Den Heuvel hier terug.

Tags: buitenland, dader, criminaliteit, suriname, ongeval, dossier, remi, john van den heuvel, hulp, seizoen 2, aflevering 2, seizoen

Dossier Van Den Heuvel NIEUWS & VIDEOS