Nieuw: Dr. Bull seizoen 4 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4 gemist?
Dr. Bull

NET 5
zaterdag 12 oktober 21:25 uur

Uitzending van Dr. Bull gemist?

Dr. Bull Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. PsycholoogDr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Moeilijke tijdHet team wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen geconfronteerd met een moeilijke tijd in de rechtbank terwijl ze een verdediging opzetten voor een jonge barman die terecht staat wegens onvrijwillige doodslag. John van den Heuvel over zaak Ridouan Taghi: 'Ik begreep de rechter' Bekijk deze video » Motorbende Caloh Wagoh is professioneel moordcommando van Ridouan Taghi Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Dr. Bull
Tip, Serie

Uitzending van Dr. Bull gemist? Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden.

Psycholoog
Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten.

Moeilijke tijd
Het team wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen geconfronteerd met een moeilijke tijd in de rechtbank terwijl ze een verdediging opzetten voor een jonge barman die terecht staat wegens onvrijwillige doodslag.

Bekijk deze aflevering van Dr. Bull hier terug.

Tags: verenigde staten, verdachte, rechtbank, doodslag, advocaten, dramaserie, eerste aflevering, deskundige, getuigen, net5, rechtszaken, team, psycholoog, aflevering 1, seizoen, data

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV