Dr. Phil gemist? | Gids.tv

Dr. Phil gemist?
Dr. Phil

RTL 5
vrijdag 15 november 17:51 uur

Uitzending van Dr. Phil gemist?

Dr. Phil Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Seizoen 17 - Aflevering 120 - Finger pointing and accusations: will karlie gusé be found?. Dr. Phil vervolgt zijn gesprek over de mysterieuze verdwijning van de 16-jarige Karlie Gusé. Haar vader, Zac, en stiefmoeder, Melissa zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan om haar te vinden. Karlies moeder, Lindsay, wil antwoorden op vraag wat er werkelijk gebeurd is de avond voor Karlies verdwijning. Wat is er te horen op de laatste audio-opname van Karlie?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Dr. Phil

Uitzending van Dr. Phil gemist? Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Seizoen 17 - Aflevering 120 - Finger pointing and accusations: will karlie gusé be found?.

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek over de mysterieuze verdwijning van de 16-jarige Karlie Gusé. Haar vader, Zac, en stiefmoeder, Melissa zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan om haar te vinden. Karlies moeder, Lindsay, wil antwoorden op vraag wat er werkelijk gebeurd is de avond voor Karlies verdwijning. Wat is er te horen op de laatste audio-opname van Karlie? Bekijk deze aflevering van Dr. Phil hier terug.

Tags: stiefmoeder, verdwijning, audio, moeder, opname, vader, avond, dr. phil, gesprek, talkshow, seizoen

Dr. Phil NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV