Terug: Dr. Pimple Popper gemist? | Gids.tv

Terug: Dr. Pimple Popper gemist?
Dr. Pimple Popper

TLC
2020-01-16 20:30:00
Tip

Uitzending van Dr. Pimple Popper gemist? Dermatoloog Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper, is vanaf vanavond terug met nieuwe afleveringen op TLC. De komende weken, elke donderdag om 20:30 uur, helpt ze weer verschillende patiƫnten die soms al jaren rondlopen met hun probleem.

Uitstulpingen
Bultjes, puistjes, knobbels of zelfs grote gezwellen, als er iemand weet hoe je deze onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam weg moet krijgen, is het wel Sandra Lee.

Bulten
In dit seizoen zie je onder anderen Heather, die een grote bult aan de achterkant van haar been heeft. Ook Jesse en zijn zus Nelda komen langs in de hoop dat dr. Lee hen kan afhelpen van de bulten op hun lichaam, waar ze allebei mee kampen.

Laatste hoop
Welke impact dit soort uitstulpingen kunnen hebben op iemands zelfvertrouwen blijkt ook uit het verhaal van Margarita, die een verzameling bulten achter haar oor heeft waar ze zich erg voor schaamt en die ze angstvallig verborgen probeert te houden. Ze ziet een bezoek aan dr. Lee als haar laatste hoop.

Bekijk deze aflevering van Dr. Pimple Popper hier terug.


Dr. Pimple Popper TV-Nieuws