Terugblik #DryJanuary: De Naborrel gemist? | Gids.tv

Terugblik #DryJanuary: De Naborrel gemist?
#DryJanuary: De Naborrel

NPO 3
2020-01-31 20:25:00

Uitzending van #DryJanuary: De Naborrel gemist?

#DryJanuary: De Naborrel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sophie Hilbrand blikt met bekende Nederlanders en publiek terug op Dry January, de maand zonder alcohol. ErvaringenIn deze avond vol terugblikken, anekdotes en verdieping duidt Sophie met verschillende experts de ervaringen van de deelnemers om te verklaren wat er in hun lichaam, gedrag en lifestyle is veranderd. VolhoudenHoe is het de deelnemers vergaan en wat hebben ze er wel of juist niet aan gehad? En hoeveel mensen hielden het ├╝berhaupt de hele maand vol? Na Dry January wordt ook Veganuary een hype Bekijk deze video » 100 Jaar Jong gemist? Gordon gaat drank halen met Lenie Bekijk deze video » Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van #DryJanuary: De Naborrel
Tip

Uitzending van #DryJanuary: De Naborrel gemist? Sophie Hilbrand blikt met bekende Nederlanders en publiek terug op Dry January, de maand zonder alcohol.

Ervaringen
In deze avond vol terugblikken, anekdotes en verdieping duidt Sophie met verschillende experts de ervaringen van de deelnemers om te verklaren wat er in hun lichaam, gedrag en lifestyle is veranderd.

Volhouden
Hoe is het de deelnemers vergaan en wat hebben ze er wel of juist niet aan gehad? En hoeveel mensen hielden het ├╝berhaupt de hele maand vol?

Bekijk deze aflevering van #DryJanuary: De Naborrel hier terug.