Terug: Echt waar?! gemist? | Gids.tv

Terug: Echt waar?! gemist?
Echt waar?!

SBS 6
zaterdag 7 september 21:20 uur

Uitzending van Echt Waar?! gemist?

Echt waar?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op de avond waarop Ik hou van Holland terugkeert op tv, maakt ook Echt waar?! een comeback. Ook deze spelshow is vanaf nu elke zaterdag te zien op SBS6. PresentatorJan Versteegh is de nieuwe presentator van het programma waarin de kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens. Leo en SoundosActeur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi leggen de kandidaten vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet. KandidatenIn elke aflevering spelen honderd kandidaten, onderverdeeld in tien groepen van tien mensen. De leden van elke groep spelen voor dezelfde club, vereniging of stichting. Alle kandidaten maken kans om (een deel van) 50 duizend euro voor hun eigen club te verdienen. Soundos heeft geen enkel idee wie Tino Martin is Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6 Bekijk deze video » Eerste beelden vernieuwde Ik hou van Holland Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Echt Waar?!
Tip

Uitzending van Echt waar?! gemist? Op de avond waarop Ik hou van Holland terugkeert op tv, maakt ook Echt waar?! een comeback. Ook deze spelshow is vanaf nu elke zaterdag te zien op SBS6.

Presentator
Jan Versteegh is de nieuwe presentator van het programma waarin de kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens.

Leo en Soundos
Acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi leggen de kandidaten vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet.

Kandidaten
In elke aflevering spelen honderd kandidaten, onderverdeeld in tien groepen van tien mensen. De leden van elke groep spelen voor dezelfde club, vereniging of stichting. Alle kandidaten maken kans om (een deel van) 50 duizend euro voor hun eigen club te verdienen.

Bekijk deze aflevering van Echt waar?! hier terug.

Tags: kandidaten, presentator, acteur, schatten, honderd, holland, comedian, show, spelshow, comeback, sbs6, jan versteegh, leo alkemade, soundos el ahmadi, ik hou van holland, stichting, avond, aflevering 1, waarheid, seizoen

Echt Waar?! NIEUWS & VIDEOS