Terug: Ed Stafford, First Man Out gemist? | Gids.tv

Terug: Ed Stafford, First Man Out gemist?
Natuur

Discovery
2020-08-14 21:30:00
Tip

Uitzending van Ed Stafford: First Man Out gemist?

Ed Stafford is vanaf vanavond terug met een nieuw extreem seizoen van First Man Out. Hij neemt het elke aflevering op tegen een ervaren survival-expert in een wedstrijd om als eerste aan te komen op de plek van bestemming. De afleveringen zijn wekelijks op vrijdag om 21:30 uur te zien op Discovery.

Onheilspellend
Ed Stafford reist af naar de meest onheilspellende gebieden van China, waar hij per aflevering de strijd aangaat met een andere ervaren survival-expert. De uitdaging: zorgen dat je als eerste van de twee bij een vooraf gekozen eindpunt komt.

Dodelijke jungles
Het is geen normale snelheidswedstrijd; Ed en zijn uitdagers zijn dagen onderweg dwars door de onbegaanbare natuur die China te bieden heeft: van dodelijke jungles en hoge bergtoppen tot droge woestijnen en drassige moerassen. Ze moeten zelf de snelste weg uitstippelen, eten vinden en overnachten tussen de soms gevaarlijke dieren.

Reputatie
Voor Ed staat er meer op het spel dan alleen overleven en heelhuids de finish halen. Hij wil laten zien dat hij de beste survivalexpert ter wereld is en zet dus ook zijn reputatie op het spel.

Bekijk deze aflevering van Ed Stafford: First Man Out hier terug.

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen