Terug: Een goede buurt gemist? | Gids.tv

Terug: Een goede buurt gemist?
Een goede buurt

SBS 6
donderdag 18 juli 21:30 uur

Uitzending van Een Goede Buurt gemist?

Eerste aflevering Een goede buurt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden. ProblemenDennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. SamenwerkenOm die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Deze afleveringNajma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt. Queen Elizabeth is topfit en hoeft geen hulp bij het planten van een boom Bekijk deze video » Glazenwassers uren vast in kapotte gevellift op 18e verdieping in Den Haag Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Een Goede Buurt
Tip

Uitzending van Een goede buurt gemist? Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden.

Problemen
Dennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen.

Samenwerken
Om die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt.

Deze aflevering
Najma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt.

Bekijk deze aflevering van Een goede buurt hier terug.

Tags: deventer, samenwerken, gezin, syndroom van down, show, buurtbewoners, reality, sbs6, syndroom, dennis van der geest, aflevering 5, hulp, zwaar, durven, seizoen, schone schijn

Een Goede Buurt NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.