EenVandaag: met o.a. Italiaans basisinkomen en Rick Brink gemist? | Gids.tv

EenVandaag: met o.a. Italiaans basisinkomen en Rick Brink gemist?
EenVandaag

NPO 1
zaterdag 10 augustus 18:15 uur

Uitzending van EenVandaag gemist?

EenVandaag Muziek tijdens de operatie kan helpen tegen verslaving aan pijnstillers 1,3 miljoen Nederlanders slikt potentieel verslavende pijnmedicatie. Een op de tien wordt chronische gebruiker. De verslaving kan ontstaan rondom een operatie. Uit nieuw onderzoek blijkt dat muziek tijdens de operatie de kans op verslaving vermindert. Rick Brink in de ZomerKever over zijn functie als minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink werd afgelopen juni de allereerste minister van Gehandicaptenzaken. Vandaag zit hij in de 1V Zomerkever: "Ik heb breekbare botten, maar een onbreekbare spirit." Duitse toeristen opgelicht via een website die Zeeuwse vakantiehuisjes verhuurd Een vakantiefiasco voor honderden Duitse toeristen: het Zeeuwse zomerhuisje dat ze boekten, bleek bij aankomst al verhuurd. De VVV in Zeeland zag de afgelopen maanden veel Duitsers die via een nepsite geboekt hadden. Sommigen zijn duizenden euro's kwijt. Het Italiaanse basisinkomen leek revolutionair, maar is eigenlijk een bijstandsuitkering De verkiezingsbelofte van een basisinkomen leverde de Italiaanse regering veel kritiek van Brussel op. Maar na invoering is er van het revolutionaire idee weinig over.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van EenVandaag
Actueel

Uitzending van EenVandaag gemist?

  • Muziek tijdens de operatie kan helpen tegen verslaving aan pijnstillers

1,3 miljoen Nederlanders slikt potentieel verslavende pijnmedicatie. Een op de tien wordt chronische gebruiker. De verslaving kan ontstaan rondom een operatie. Uit nieuw onderzoek blijkt dat muziek tijdens de operatie de kans op verslaving vermindert.

  • Rick Brink in de ZomerKever over zijn functie als minister van Gehandicaptenzaken

Rick Brink werd afgelopen juni de allereerste minister van Gehandicaptenzaken. Vandaag zit hij in de 1V Zomerkever: "Ik heb breekbare botten, maar een onbreekbare spirit."

  • Duitse toeristen opgelicht via een website die Zeeuwse vakantiehuisjes verhuurd

Een vakantiefiasco voor honderden Duitse toeristen: het Zeeuwse zomerhuisje dat ze boekten, bleek bij aankomst al verhuurd. De VVV in Zeeland zag de afgelopen maanden veel Duitsers die via een nepsite geboekt hadden. Sommigen zijn duizenden euro's kwijt.

  • Het Italiaanse basisinkomen leek revolutionair, maar is eigenlijk een bijstandsuitkering

De verkiezingsbelofte van een basisinkomen leverde de Italiaanse regering veel kritiek van Brussel op. Maar na invoering is er van het revolutionaire idee weinig over.

Bekijk deze aflevering van EenVandaag hier terug.

Tags: muziek, onderzoek, minister, miljoen, buitenland, eenvandaag, brussel, regering, zeeland, verslaving, operatie, toeristen, aankomst, vakantiehuisjes, botten, spirit, revolutionair, kritiek, nieuws, basisinkomen, pijnstillers, vvv, achtergronden, Minister van Gehandicaptenzaken, rick brink

EenVandaag NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.