EenVandaag: o.a. Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. gemist? | Gids.tv

EenVandaag: o.a. Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. gemist?
EenVandaag

NPO 1
2019-09-20 18:15:00

Uitzending van EenVandaag gemist?

EenVandaag: o.a. Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. Actualiteitenmagazine. - Aflevering 225 van 308
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van EenVandaag gemist? Vanavond onder andere in EénVandaag:

Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. en weet wat hij doet: 'Ik ben eerder bedreigd'

Advocaat Peter Schouten uit Breda is de eerste advocaat die zich heeft gemeld om kroongetuige Nabil B. bij te staan. Derk Wiersum, de advocaat van B., werd op klaarlichte dag geliquideerd voor zijn huis. De reacties waren vooral positief en hartverwarmend vanochtend, vertelt Schouten. Ook social media laat zich zich niet onbetuigd. PvdA-politicus Lodewijk Asscher tweet: 'Ontroerend lichtpunt in een zwarte week voor de rechtsstaat'.

Deze Duitsers vochten in Arnhem tegen de geallieerden: 'Je moest, of je wilde of niet'

Een oorlog heeft altijd twee kanten, maar de overwinnaars schrijven de geschiedenis. Duitsers Karl-Heinz, Otto en Werner vochten in Arnhem en vertellen hún verhaal. "Ik haalde mijn handgranaten uit mijn broekzak en heb ze in de Engelse colonne gegooid." In Arnhem wordt vandaag de Slag om Arnhem herdacht. Die was 75 jaar geleden onderdeel van operatie Market Garden, een offensief van de geallieerden om Duitsland te verslaan in de Tweede Wereldoorlog. Op deze dag kijken we terug met Duitsland-deskundige Ingrid Maan. Voor haar boek Weggemoffeld interviewde ze Duitse oorlogsveteranen. Bekijk deze aflevering van EenVandaag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van EenVandaag

EenVandaag video's


EenVandaag TV-Nieuws