Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden gemist? | Gids.tv

Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden gemist?
Elfsteden Zwemtocht

NPO 1
vrijdag 21 juni 17:10 uur

Uitzending van Elfsteden Zwemtocht gemist?

Elfsteden Zwemtocht Zwemmer Maarten van der Weijden begint vandaag aan zijn nieuwe poging om de volledige Elfstedentocht te zwemmen. In deze live-uitzending is de start te zien. Met de 200 kilometer lange zwemtocht haalt hij geld op voor kankeronderzoek. Een jaar geleden eindigde zijn zwemtocht in Dokkum, na 163 kilometer. Niet alleen de start van de tocht in Leeuwarden, maar ook de voorbereidingen en het idee achter de zwemtocht staan centraal in deze live-uitzending. Bekijk de volledige Elfstedenzwemtocht via een livestream op Gids.tv op gids.tv/v14257/livestream-elfstedenzwemtocht. Maarten van der Weijden gaat Elfstedentocht nog een keer zwemmen Bekijk deze video » Maarten van der Weijden beter voorbereid op 2e Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Elfsteden Zwemtocht
Tip

Uitzending van Elfsteden Zwemtocht gemist? Zwemmer Maarten van der Weijden begint vandaag aan zijn nieuwe poging om de volledige Elfstedentocht te zwemmen. In deze live-uitzending is de start te zien.

Met de 200 kilometer lange zwemtocht haalt hij geld op voor kankeronderzoek. Een jaar geleden eindigde zijn zwemtocht in Dokkum, na 163 kilometer.

Niet alleen de start van de tocht in Leeuwarden, maar ook de voorbereidingen en het idee achter de zwemtocht staan centraal in deze live-uitzending.

Bekijk de volledige Elfstedenzwemtocht via een livestream op Gids.tv op gids.tv/v14257/livestream-elfstedenzwemtocht.

Bekijk deze aflevering van Elfsteden Zwemtocht hier terug.

Tags: elfstedentocht, maarten van der weijden, kankeronderzoek, kilometer, geld, water, magazine, aflevering 1, elfsteden zwemtocht

Elfsteden Zwemtocht NIEUWS & VIDEOS