Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden gemist? | Gids.tv

Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden gemist?
Elfsteden Zwemtocht

NPO 1
2019-06-21 17:10:00

Uitzending van Elfsteden Zwemtocht gemist?

Live: Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden Zwemmer Maarten van der Weijden begint vandaag aan zijn nieuwe poging om de volledige Elfstedentocht te zwemmen. In deze live-uitzending is de start te zien. Met de 200 kilometer lange zwemtocht haalt hij geld op voor kankeronderzoek. Een jaar geleden eindigde zijn zwemtocht in Dokkum, na 163 kilometer. Niet alleen de start van de tocht in Leeuwarden, maar ook de voorbereidingen en het idee achter de zwemtocht staan centraal in deze live-uitzending. Bekijk de volledige Elfstedenzwemtocht via een livestream op Gids.tv op gids.tv/v14257/livestream-elfstedenzwemtocht. Maarten van der Weijden gaat Elfstedentocht nog een keer zwemmen Bekijk deze video » Maarten van der Weijden beter voorbereid op 2e Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Elfsteden Zwemtocht gemist? Zwemmer Maarten van der Weijden begint vandaag aan zijn nieuwe poging om de volledige Elfstedentocht te zwemmen. In deze live-uitzending is de start te zien.

Met de 200 kilometer lange zwemtocht haalt hij geld op voor kankeronderzoek. Een jaar geleden eindigde zijn zwemtocht in Dokkum, na 163 kilometer.

Niet alleen de start van de tocht in Leeuwarden, maar ook de voorbereidingen en het idee achter de zwemtocht staan centraal in deze live-uitzending.

Bekijk de volledige Elfstedenzwemtocht via een livestream op Gids.tv op gids.tv/v14257/livestream-elfstedenzwemtocht.

Bekijk deze aflevering van Elfsteden Zwemtocht hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Elfsteden Zwemtocht

Elfsteden Zwemtocht video's


Elfsteden Zwemtocht TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen