Herhalingen: Ellie op Patrouille gemist? | Gids.tv

Herhalingen: Ellie op Patrouille gemist?
Ellie op Patrouille

NPO 1
dinsdag 23 juli 20:35 uur
Tip, Herhaling

Uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van Ellie op Patrouille elke dinsdag rond 20:30 uur uitgezonden op NPO 1.

Politie
Ellie Lust gaat opnieuw langs bij politiekorpsen in het buitenland. In elke aflevering wordt ze onderdeel van het team en gaat ze mee aan het werk.

IJsberen
Zo bewaakt ze inwoners van het Canadese Churchill tegen rondtrekkende ijsberen, helpt ze in Buenos Aires bij de voetbalwedstrijd tussen rivalen River Plate en Boca Juniors en doet ze invallen bij leden van de gevaarlijkste bende van El Salvador.

San Salvador
In elke aflevering van Ellie op Patrouille staat een ander land of stad en thema centraal. Ze begint in een van de gevaarlijkste steden ter wereld: San Salvador, de hoofdstad van El Salvador. Criminele bendes hebben de macht en Ellie ondervindt hoe de politie hier met verschillende eenheden tegen strijdt. Ook spreekt ze voormalig bendeleden die hun leven beloven te beteren.

Bekijk deze aflevering van Ellie op Patrouille hier terug.

Tags: politie, buitenland, buenos aires, bende, bendes, el salvador, steden, voetbalwedstrijd, npo, buenos, ijsberen, salvador, rivalen, bendeleden, thema, churchill, river, river plate, inwoners, ellie lust, team, invallen, criminele bendes, werk, npo 1, stad, hoofdstad, aflevering 1, seizoen 2, lust, ellie op patrouille, seizoen

Ellie op Patrouille NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.