Terug: Ellie op Patrouille gemist? | Gids.tv

Terug: Ellie op Patrouille gemist?
Ellie op Patrouille

NPO 1
2020-02-11 21:30:00

Uitzending van Ellie op Patrouille gemist?

Ellie op Patrouille gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van Ellie op Patrouille loopt de oud-politieagente weer mee buitenlandse politieteams. De komende zes weken om 21:30 uur op NPO 1. Amsterdams lefIn lokaal uniform, met open vizier en gewapend met een goede dosis Amsterdams lef geeft Ellie opnieuw een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse korpsen. DrugsEllie Lust begint het nieuwe seizoen in de Filipijnse hoofdstad Manilla, waar president Duterte een zero-tolerance-beleid op drugs voert. Er is daar een oorlog tegen drugs. Andere landenIn de komende weken laat Ellie ook zien hoe het politiewerk in onder andere Armenië en Mexico is. Ellie Lust komt met schokkend nieuw seizoen Ellie op patrouille: "Hij leeft nog!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Ellie op Patrouille gemist? In een nieuw seizoen van Ellie op Patrouille loopt de oud-politieagente weer mee buitenlandse politieteams. De komende zes weken om 21:30 uur op NPO 1.

Amsterdams lef
In lokaal uniform, met open vizier en gewapend met een goede dosis Amsterdams lef geeft Ellie opnieuw een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse korpsen.

Drugs
Ellie Lust begint het nieuwe seizoen in de Filipijnse hoofdstad Manilla, waar president Duterte een zero-tolerance-beleid op drugs voert. Er is daar een oorlog tegen drugs.

Andere landen
In de komende weken laat Ellie ook zien hoe het politiewerk in onder andere Armenië en Mexico is.

Bekijk deze aflevering van Ellie op Patrouille hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ellie op Patrouille

Ellie op Patrouille video's


Ellie op Patrouille TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier