Live: Feyenoord - PSV (Eredivisie) gemist? | Gids.tv

Live: Feyenoord - PSV (Eredivisie) gemist?
Sport

ESPN
2023-02-05 14:30:00
Tip, Live

Uitzending van Eredivisie: Feyenoord - PSV gemist? Voorbeschouwing om 13.30 (ESPN 4) en 14.10 uur, live verslag vanaf 14.30 uur. Op zondag 3 februari spelen Feyenoord en PSV in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam.

Feyenoord
De huidige koploper van de Eredivisie heeft op de laatste dag van de transferwindow niet toe kunnen slaan, maar is ook geen belangrijke spelers kwijtgeraakt. De ploeg van Arne Slot moet wel sterspeler Szymanski de komende weken missen vanwege een knieblessure. De Rotterdammers hopen op een overwinning in eigen huis om hun voorsprong een beetje te vergroten.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord en ook het complete speelschema van PSV.

PSV
In tegenstelling tot Feyenoord is PSV wel een aantal belangrijke dragende spelers verloren: Cody Gakpo ging voor ruim 40 miljoen naar Manchester United en ook Noni Madueke ging voor een groot bedrag de deur uit. Thorgan Hazard, Patrick van Aanholt en Fabio Silva kwamen op huurbasis naar het Philips Stadion. Is dat genoeg om - zoals de verwachtingen aan het begin van het seizoen wel waren - mee te doen om het kampioenschap?

Bekijk deze aflevering van Eredivisie: Feyenoord - PSV hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eredivisie

Eredivisie: Feyenoord - PSV video's

Eredivisie: Feyenoord - PSV TV-Nieuws