Erica op Reis gemist? | Gids.tv

Erica op Reis gemist?
Erica op Reis

NPO 1
2019-07-10 19:10:00

Uitzending van Erica op Reis gemist?

Erica op Reis Reisreeks over culturele gebruiken en rituelen in andere landen. Seizoen 5 - Aflevering 3 van 5 - Israël. Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naartoe komen om zich te laten dopen. Voor velen is dat een zeer emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem gaat Erica onder meer naar de Klaagmuur en de Heilig Grafkerk, de plek waar Jezus gekruisigd en begraven zou zijn. Ze gaat ook langs bij een school waar Arabische én Israëlische kinderen samen in de klas zitten. Tot slot bezoekt Erica Bethlehem en de noordelijke stad Safed, waar ze zich laat onderwijzen in de mystiek van de Kabbala.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Erica op Reis gemist? Reisreeks over culturele gebruiken en rituelen in andere landen. Seizoen 5 - Aflevering 3 van 5 - Israël.

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naartoe komen om zich te laten dopen. Voor velen is dat een zeer emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem gaat Erica onder meer naar de Klaagmuur en de Heilig Grafkerk, de plek waar Jezus gekruisigd en begraven zou zijn. Ze gaat ook langs bij een school waar Arabische én Israëlische kinderen samen in de klas zitten. Tot slot bezoekt Erica Bethlehem en de noordelijke stad Safed, waar ze zich laat onderwijzen in de mystiek van de Kabbala. Bekijk deze aflevering van Erica op Reis hier terug.


Erica op Reis video's


Erica op Reis TV-Nieuws