Live: FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2022-10-06 20:55:00
Tip

Uitzending van Europa League: Midtjylland - Feyenoord gemist? Direct na de wedstrijd FC Zürich - PSV gaat het voetbalfeest op Veronica verder met FC Midtjylland - Feyenoord. De aftrap is om 21.00 uur en het duel is ook live te zien op ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Spanning
In Groep F van de Europa League is de spanning om te snijden, want na twee speelrondes hebben de vier teams allemaal drie punten verzameld. FC Midtjylland begon de groepsfase met een 1-0 nederlaag tegen Sturm Graz, maar herstelde zich vervolgens met een imposante 5-1 overwinning op Lazio Roma. We kennen Midtjylland ook nog uit het seizoen 2020/2021, toen het in de groepsfase van de Champions League uitkwam tegen Ajax.

Monsterzege
Feyenoord gaat momenteel fier aan de leiding in Groep F, al is het alleen op doelsaldo. De Rotterdammers begonnen met een 4-2 nederlaag tegen Lazio Roma, maar herstelden zich met een monsterzege op Sturm Graz. In De Kuip werden de Oostenrijkers met maar liefst 6-0 verslagen. Kan Feyenoord tegen Midtjylland opnieuw swingen?

Bekijk deze aflevering van Europa League: Midtjylland - Feyenoord hier terug.