Live: Sturm Graz - Feyenoord (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: Sturm Graz - Feyenoord (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2022-10-27 20:55:00
Tip

Uitzending van Europa League: Sturm Graz - Feyenoord gemist? Direct na PSV - Arsenal gaat de Europa League-avond verder met de volgende Nederlandse club. In Groep F staat het duel Sturm Graz - Feyenoord op het programma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Monsterzege
Feyenoord zal vol zelfvertrouwen naar Oostenrijk afreizen, want de eerste ontmoeting met Sturm Graz kende een droomscenario voor de Rotterdammers. In de Kuip leidde Feyenoord op 15 september bij rust al met 4-0. In de tweede helft kwamen er nog twee treffers bij en de Feyenoord-fans konden huiswaarts keren met een 6-0 monsterzege op zak.

Spannend
De zege bezorgt Feyenoord in ieder geval voorlopig de koppositie op doelsaldo, want het is enorm spannend in Groep F van de Europa League. De vier ploegen staan na vier speelrondes allemaal op vijf punten. Bij winst kan Feyenoord dus een grote stap zetten richting de knock-outfase van de Europa League. Kunnen ze ook in Oostenrijk van Sturm Graz winnen?

Bekijk deze aflevering van Europa League: Sturm Graz - Feyenoord hier terug.