Live: PSV - Bodø/Glimt (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: PSV - Bodø/Glimt (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2022-09-08 18:40:00
Tip

Uitzending van Europa of Conference League wedstrijd gemist? Na de uitschakeling in de play-offs voor de Champions League (door Rangers) moet PSV verder in de Europa League. Vanavond spelen de Eindhovenaren hun eerste wedstrijd tegen Bodø/Glimt. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur.

Teleurstelling
PSV zal de teleurstelling van de uitschakeling door Rangers verwerkt moeten hebben, want met Arsenal, Bodø/Glimt en FC Zürich wachten lastige tegenstanders in de Europa League. Sowieso hopen de Eindhovenaren hun vorm weer te vinden nadat ze zaterdag met 2-1 verloren van FC Twente - het eerste puntenverlies in de Eredivisie.

Conference League
Bodø/Glimt was vorig jaar actief in de Conference League en baarde onder meer opzien door een 6-1 overwinning op AS Roma. De Noren overleefden de groepsfase en kwamen in de achtste finale al een Nederlandse tegenstander tegen. Over twee wedstrijden was Bodø/Glimt te sterk voor AZ, om in de kwartfinale uitgeschakeld te worden door AS Roma - de oude bekende uit de groepsfase.

Bekijk deze aflevering van Europa of Conference League wedstrijd hier terug.