Nieuw: Europeaan in New York gemist? | Gids.tv

Nieuw: Europeaan in New York gemist?
Documentaire, Reizen

NPO 2
2020-10-03 22:00:00

Uitzending van Europeaan in New York gemist?

Nieuw: Europeaan in New York In aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen maakt schrijver Arnon Grunberg in 'Europeaan in New York' videobrieven over zijn fascinatie, zijn liefde voor de stad New York, voor het land. Elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering om 22:00 uur op NPO 2. PaspoortArnon Grunberg vertrok in 1995 naar New York en wordt nu, in 2020, Amerikaan. Wat betekent dat ten tijde van Trump? Wat verandert er eigenlijk precies als je een ander paspoort krijgt? BegrijpenGrunberg geeft zijn kijk op de Amerikaanse samenleving. Wekelijks komen onderwerpen voorbij die wat hem betreft belangrijk zijn om dit land beter te begrijpen: religie, emigratie, etniciteit, gezondheidszorg, het leger en het diepe geloof in de Amerikaanse uitzonderingspositie. Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Zien: De Vooravond maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump Bekijk deze video » LuckyTV: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Europeaan in New York gemist?

In aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen maakt schrijver Arnon Grunberg in 'Europeaan in New York' videobrieven over zijn fascinatie, zijn liefde voor de stad New York, voor het land. Elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering om 22:00 uur op NPO 2.

Paspoort
Arnon Grunberg vertrok in 1995 naar New York en wordt nu, in 2020, Amerikaan. Wat betekent dat ten tijde van Trump? Wat verandert er eigenlijk precies als je een ander paspoort krijgt?

Begrijpen
Grunberg geeft zijn kijk op de Amerikaanse samenleving. Wekelijks komen onderwerpen voorbij die wat hem betreft belangrijk zijn om dit land beter te begrijpen: religie, emigratie, etniciteit, gezondheidszorg, het leger en het diepe geloof in de Amerikaanse uitzonderingspositie.

Bekijk deze aflevering van Europeaan in New York hier terug.

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen