Live: Loting halve finales Songfestival 2020 gemist? | Gids.tv

Live: Loting halve finales Songfestival 2020 gemist?
Eurovisie Songfestival 2020: Loting halve finales

NPO 1
2020-01-28 16:10:00

Uitzending van Eurovisie Songfestival 2020: Loting halve finales gemist?

Loting halve finales Eurovisie Songfestival 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op deze dinsdagmiddag is de loting voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Ahoy. Welke avondPresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley zullen in deze uitzending loten welke landen in de eerste halve finale op 12 mei en welke landen in de tweede halve finale op 14 mei in actie komen. Al geplaatstOok zal worden bepaald tijdens welke halve finale de al voor de finale geplaatste landen - naast gastland Nederland ook Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje - mogen stemmen. UitzendingenNa de halve finales op dinsdag 12 en donderdag 14 mei is de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2020 op zaterdag 16 mei. Alle uitzendingen zijn live te zien op NPO 1. Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival" Bekijk deze video » Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities Bekijk deze video » Is Freedom Sound het songfestival nummer van Jeangu Macrooy? Beluister hem hier. Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Eurovisie Songfestival 2020: Loting halve finales
Tip

Uitzending van Eurovisie Songfestival 2020: Loting halve finales gemist? Op deze dinsdagmiddag is de loting voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Ahoy.

Welke avond
Presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley zullen in deze uitzending loten welke landen in de eerste halve finale op 12 mei en welke landen in de tweede halve finale op 14 mei in actie komen.

Al geplaatst
Ook zal worden bepaald tijdens welke halve finale de al voor de finale geplaatste landen - naast gastland Nederland ook Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje - mogen stemmen.

Uitzendingen
Na de halve finales op dinsdag 12 en donderdag 14 mei is de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2020 op zaterdag 16 mei. Alle uitzendingen zijn live te zien op NPO 1.

Bekijk deze aflevering van Eurovisie Songfestival 2020: Loting halve finales hier terug.