Terug: Even tot hier gemist? | Gids.tv

Terug: Even tot hier gemist?
Even tot hier

NPO 1
zaterdag 19 oktober 21:20 uur

Uitzending van Even Tot Hier gemist?

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het satirisch actualiteitenprogramma Even tot hier is vanaf vanavond weer elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich een voorstelling te maken van de week. Razend tempoDat doen ze door letterlijk een voorstelling te maken. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van zes zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren. De KwisEven tot hier was eerder dit jaar voor het eerst te zien. Het programma volgde De Kwis op en brengt op een soortgelijke manier het nieuws van de afgelopen week. Hilarische video Lee Towers: You'll Never Walk On Bollenvelden Bekijk deze video » Frans Bauer zingt over Japanse toiletten: Nooit Meer Vegen Voor Mij Bekijk deze video » Even Tot Hier transformeert Grease tot Graus de Musical Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Even Tot Hier
Tip

Uitzending van Even tot hier gemist? Het satirisch actualiteitenprogramma Even tot hier is vanaf vanavond weer elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich een voorstelling te maken van de week.

Razend tempo
Dat doen ze door letterlijk een voorstelling te maken. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van zes zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren.

De Kwis
Even tot hier was eerder dit jaar voor het eerst te zien. Het programma volgde De Kwis op en brengt op een soortgelijke manier het nieuws van de afgelopen week.

Bekijk deze aflevering van Even tot hier hier terug.

Tags: wiels, voorstelling, npo, show, nieuws, jeroen woe, miguel wiels, niels van der laan, band, npo 1, de kwis, aflevering 1, seizoen 2, seizoen, Even tot hier, kwis

Even Tot Hier NIEUWS & VIDEOS