Ewout: de lijkenpikkers van Bangkok gemist? | Gids.tv

Ewout: de lijkenpikkers van Bangkok gemist?
Amusement, Documentaire, documentaire, reality, reportage

RTL 5
2022-09-27 20:30:00
Tip

Uitzending van Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok gemist? In het realityprogramma Ewout krijgt presentator Ewout Genemans een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Dat doet hij zowel in Nederland, bijvoorbeeld bij het Bijzondere Ondersteuningsteam van Justitie, als in het buitenland.

Mexico en Los Angeles
Verder is dit seizoen te zien hoe Ewout afreist naar Mexico, waar steeds meer toeristen het slachtoffer worden van schietpartijen tussen drugsbendes. Ook bezoekt hij Los Angeles, samen met de Nederlandse F2F-ster Anna - die internationaal wil doorbreken. In deze pornohoofdstad onderzoekt Genemans misstanden en schandelen in de 'adult entertainment industry'.

Lijkenpikkers
Deze week reist Genemans naar Thailand, dat in de top drie staat van gevaarlijkste wegen ter wereld. In Bangkok vallen vrijwel de meeste verkeersdoden ter wereld. Elk jaar verongelukken ook talloze Nederlandse toeristen. Ewout loopt mee met de mensen van de vrijwillige ambulance die naar de ongelukken gaan en de lijken ruimen. Zij worden de lijkenpikkers van Bangkok genoemd.

Bekijk deze aflevering van Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok hier terug.