Start: nieuw seizoen Expeditie Robinson gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen Expeditie Robinson gemist?
Amusement

RTL 4
2023-09-02 20:01:00

Uitzending van Expeditie Robinson gemist?

Start: nieuw seizoen Expeditie Robinson Twintig BN'ers gaan vanaf zaterdag de uitdaging van hun leven aan in Expeditie Robinson 2023. Op het tropische eiland moeten ze niet alleen zien te overleven, er komt ook een tactisch spel bij kijken en ze moeten de loodzware proeven doorstaan. Duivels dilemmaDit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver. De eerste aflevering is zaterdag te zien, vanaf de daaropvolgende dag kun je elke zondag genieten van het survivalprogramma. Al vanaf het eerste startschot is de strijd tussen Kamp Noord en Kamp Zuid ongekend fel. Voordat de eerste tropische avond valt, staan de expeditieleden voor een duivels dilemma. Van Frits Wester tot Jaimie VaesOok dit jaar zijn er weer veel bekende Nederlanders die hun eigen grenzen opzoeken. Onder anderen Eva Simons, Maxim Froger, Guido Spek, Irene van de Laar, Mark Baanders, Frits Wester en Jaimie Vaes doen mee. Ze reizen af naar Maleisië voor alweer de 25e reeks van het survivalavontuur. Dit jubileumseizoen belooft gelijk erg spannend te worden, aangezien al op de eerste dag er ‘een grote wending’ plaatsvindt, wat de boel op z’n kop zet…
Uitzending :
Start: nieuw seizoen Expeditie Robinson
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Expeditie Robinson gemist? Twintig BN'ers gaan vanaf zaterdag de uitdaging van hun leven aan in Expeditie Robinson 2023. Op het tropische eiland moeten ze niet alleen zien te overleven, er komt ook een tactisch spel bij kijken en ze moeten de loodzware proeven doorstaan.

Duivels dilemma
Dit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver. De eerste aflevering is zaterdag te zien, vanaf de daaropvolgende dag kun je elke zondag genieten van het survivalprogramma. Al vanaf het eerste startschot is de strijd tussen Kamp Noord en Kamp Zuid ongekend fel. Voordat de eerste tropische avond valt, staan de expeditieleden voor een duivels dilemma.

Van Frits Wester tot Jaimie Vaes
Ook dit jaar zijn er weer veel bekende Nederlanders die hun eigen grenzen opzoeken. Onder anderen Eva Simons, Maxim Froger, Guido Spek, Irene van de Laar, Mark Baanders, Frits Wester en Jaimie Vaes doen mee. Ze reizen af naar Maleisië voor alweer de 25e reeks van het survivalavontuur. Dit jubileumseizoen belooft gelijk erg spannend te worden, aangezien al op de eerste dag er ‘een grote wending’ plaatsvindt, wat de boel op z’n kop zet… Bekijk deze aflevering van Expeditie Robinson hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Expeditie Robinson video's

Expeditie Robinson TV-Nieuws