Start: Expeditie Schoonmoeder gemist? | Gids.tv

Start: Expeditie Schoonmoeder gemist?
Expeditie Schoonmoeder

TLC
dinsdag 26 november 21:30 uur
Tip

Uitzending van Expeditie Schoonmoeder gemist? Vanaf vanavond wordt het programma Expeditie Schoonmoeder van afgelopen zomer opnieuw uitgezonden op TLC. De komende vier dinsdagen wekelijks om 21:30 uur.

Patty Brard
Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen in dit programma met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken.

Basics
Overleven op een eiland kan al moeilijk genoeg zijn, laat staan als je gestrand bent met je schoonmoeder. Op het eiland zijn de basics aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie.

Samenwerken
Ze zullen dus wel met elkaar moeten praten en samenwerken om de opdrachten te kunnen laten slagen. Patty Brard is naast presentator ook luisterend oor en coach voor de deelnemers.

Waarderen
Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. Komen ze dichter bij elkaar of juist verder van elkaar af te staan?

Bekijk deze aflevering van Expeditie Schoonmoeder hier terug.

Tags: dichter, presentator, zomer, dochters, samenwerken, proef, reizen, coach, relatie, deelnemers, overleven, patty brard, tlc, eiland, start, band, gestrand, aflevering 1, doel, expeditie schoonmoeder

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV