Terug: Finding Escobar's Millions gemist? | Gids.tv

Terug: Finding Escobar's Millions gemist?
Finding Escobar's Millions

Discovery
vrijdag 22 november 20:30 uur
Tip

Uitzending van Finding Escobar's Millions gemist? Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Finding Escobar's Millions elke vrijdag om 20:30 uur te zien op Disovery. Twee voormalig DEA-agenten trekken twee serieuze sporen na in het onderzoek naar de miljoenen van Pablo Escobar.

Erfenis
Ligt het geld nog verborgen in Colombia? Vorig seizoen maakten Chris Feistl en Jerry Salameh al een belangrijke start om de mogelijke erfenis van de grootste drugsbaas ooit te vinden, nu denken ze echt beet te hebben. Hun zoektocht is alleen niet niet zonder risico.

Vliegvelden
Ze zoeken langs de vele illegale vliegvelden die Escobar aanlegde om de drugs te transporteren. Een voormalige piloot van deze vliegtuigen vertelde namelijk aan Jerry en Chris dat het ingevlogen geld geregeld werd begraven langs de landingsbanen.

Safehouses
Daarnaast gaan ze langs bij enkele van de vele 'safehouses' die Escobar in zijn nadagen gebruikte om uit handen te blijven van de politie. Die huizen zouden volgestopt zijn met cashgeld, zodat Escobar er altijd direct over kon beschikken als hij de huizen nodig had.

Bekijk deze aflevering van Finding Escobar's Millions hier terug.

Tags: politie, onderzoek, zoektocht, landingsbaan, drugs, vliegtuigen, piloot, colombia, discovery, drugsbaron, landingsbanen, erfenis, vliegvelden, beet, ingevlogen, jerry, geld, drugsbaas, start, pablo escobar, escobar, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV