Terug: First Dates Ireland gemist? | Gids.tv

Terug: First Dates Ireland gemist?
First Dates Ireland

NPO 3
maandag 19 augustus 19:25 uur

Uitzending van First Dates Ireland gemist?

First Dates Ireland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant. Betoverende jurkHet First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar? Mooiste klerenEn hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy? Juf Ank doet mee aan First Dates: 'Dit vind ik heel typisch' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van First Dates Ireland
Tip

Uitzending van First Dates Ireland gemist? Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant.

Betoverende jurk
Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar?

Mooiste kleren
En hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy?

Bekijk deze aflevering van First Dates Ireland hier terug.

Tags: kleren, jurk, restaurant, npo, isabelle, datingshow, date, verkoper, premier, first dates, npo 3, seizoen 3, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV