First Dates gemist? | Gids.tv

First Dates gemist?
First Dates

NPO 3
2019-06-07 19:30:00

Uitzending van First Dates gemist?

First Dates Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Seizoen 5 - Aflevering 7 van 23 . De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen. Vertrouwen is geen issue voor zijn date, de 18-jarige Ruby, die al heel wat ervaring heeft. De levenslustige Patricia gaat op date met Alan, die een tennisclub uitbaat. Hij weet haar meteen te imponeren met zijn positivisme. Volleerde dater Jonas zet een punt achter zijn dagen van 'player' en is nu op zoek naar een vriendin. De knappe Milly is zijn date en zij weet wel hoe ze een player moet aanpakken.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van First Dates
Herhaling

Uitzending van First Dates gemist? Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Seizoen 5 - Aflevering 7 van 23 .

De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen. Vertrouwen is geen issue voor zijn date, de 18-jarige Ruby, die al heel wat ervaring heeft. De levenslustige Patricia gaat op date met Alan, die een tennisclub uitbaat. Hij weet haar meteen te imponeren met zijn positivisme. Volleerde dater Jonas zet een punt achter zijn dagen van 'player' en is nu op zoek naar een vriendin. De knappe Milly is zijn date en zij weet wel hoe ze een player moet aanpakken. Bekijk deze aflevering van First Dates hier terug.


First Dates video's


First Dates TV-Nieuws