First Dates gemist? | Gids.tv

First Dates gemist?
First Dates

NPO 3
2019-07-03 19:25:00

Uitzending van First Dates gemist?

First Dates Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Seizoen 5 - Aflevering 20 van 23 . De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen? Mandy is het leven als single grondig beu. Ze is op zoek naar iemand die haar aan het lachen kan brengen. Haar date is de vriendelijke en grote 52-jarige tuinaanlegger Andrew. Maar dan loopt alles niet langer zoals verhoopt. Lee is op zoek naar de vrouw van haar leven. Ze mag op date met de 26-jarige dj Nadia. Maar kan ze haar zenuwen wel de baas? De 29-jarige vastgoedmakelaar Harry heeft nog nooit een vriendin gehad. Misschien lukt het deze keer, en wel met de zelfzekere onderneemster Sanah.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van First Dates gemist? Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Seizoen 5 - Aflevering 20 van 23 .

De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen? Mandy is het leven als single grondig beu. Ze is op zoek naar iemand die haar aan het lachen kan brengen. Haar date is de vriendelijke en grote 52-jarige tuinaanlegger Andrew. Maar dan loopt alles niet langer zoals verhoopt. Lee is op zoek naar de vrouw van haar leven. Ze mag op date met de 26-jarige dj Nadia. Maar kan ze haar zenuwen wel de baas? De 29-jarige vastgoedmakelaar Harry heeft nog nooit een vriendin gehad. Misschien lukt het deze keer, en wel met de zelfzekere onderneemster Sanah. Bekijk deze aflevering van First Dates hier terug.


First Dates video's


First Dates TV-Nieuws