Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 4 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 4 gemist?
Misdaadserie

NPO 1
vrijdag 13 september 20:35 uur

Uitzending van Flikken Rotterdam gemist?

Flikken Rotterdam seizoen 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het vierde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De rechercheurs en officier van justitie krijgen onder andere te maken met bloedige overvallen, illegale handel in groot wild en corruptie binnen het OM. RampzaligOok zijn er dit seizoen crystalmethdealers, niets ontziende mensenhandelaren en is er een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige economische gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Nieuwe rechercheurIn het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er ook een rechercheur bij. Robin Garcia, in het vorige seizoen onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan te zien, hoort nu bij het vaste team. Maar of ze weer kan wennen aan het gewone politiewerk, blijft de vraag. Bekijk trailer van Flikken Rotterdam seizoen 4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Flikken Rotterdam
Tip, Serie

Uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Vanavond start het vierde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De rechercheurs en officier van justitie krijgen onder andere te maken met bloedige overvallen, illegale handel in groot wild en corruptie binnen het OM.

Rampzalig
Ook zijn er dit seizoen crystalmethdealers, niets ontziende mensenhandelaren en is er een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige economische gevolgen voor niet alleen Rotterdam.

Nieuwe rechercheur
In het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er ook een rechercheur bij. Robin Garcia, in het vorige seizoen onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan te zien, hoort nu bij het vaste team. Maar of ze weer kan wennen aan het gewone politiewerk, blijft de vraag.

Bekijk deze aflevering van Flikken Rotterdam hier terug.

Tags: rotterdam, politie, overval, internet, zelfmoord, justitie, schrikken, illegale handel, corruptie, uitvinding, handel, officier van justitie, officier, overvaller, wild, overvallers, geldwagen, flikken, suicide, gewapende overval, aanhouden, start, duivel, overvallen, team, oostzaan, aangehouden, flikken rotterdam, wennen, rechercheur, aflevering 1, politieserie, seizoen

Flikken Rotterdam NIEUWS & VIDEOS